Den store oppdateringsdagen

Jessica Angstreich og Christoffer Schleigh i dyp konsentrasjon

Så snart offentliggjøringen var ferdig klokka litt over 11, satte vi fire i «Skrivegruppa» i gang og pushet hardt gjennom hele fredagen for å holde det stramme tidsskjemaet. I løpet av noen ganske få timer skulle vi ha produsert tekster og funnet frem bilder til installasjonene i Nobels Hage og Veggavisen. Spennende vinnere og mye å skrive om!

Det at tre vinnere delte prisen gjorde at det ble tre ganger så mange tekster å skrive, og tre nye oppslag i Veggavisen.

Teksnisk sjef Kai Pettersen (midt) veileder Thomas Røst Stenerud og Kristin Hansen i teknikkens verden.

Hvert oppslag skal ha en hovedartikkel og inntil fire støtteartikler! Underveis fikk vi god hjelp av ekspertene Niels Nagelhus Schia og Eirik Holter, i tillegg til uvurderlige innsats fra våre flinke oversettere Kevin Reeder og Gunnar Nyquist.

Klokka var 03.00 da vi hadde lest siste korrektur i Veggavisen og trasket bort til taxiholdeplassen natt til lørdag.  Selv om det ble seint, gjorde et nytt wordpress-basert publiseringssystem at prosessen gikk mer smertefritt enn noensinne.

/ Prosjektkoordinator Jessica Angstreich /

Reklamer

Om Nobels Fredssenter | Nobel Peace Center

Nobels Fredssenter presenterer Alfred Nobel og fredsprisvinnernes virksomhet, og arbeider for å fremme refleksjon og debatt om temaer knyttet til krig, fred og konfliktløsning. Facebook: Nobels Fredssenter Facebook page in English: Nobel Peace Center Twitter: @Fredssenteret YouTube: http://www.youtube.com/user/NobelPeaceCenter
Dette innlegget ble publisert i Ellen Johnson Sirleaf, Leymah Gbowee, Nobels fredspris 2011, Tawakkul Karman og merket med , , , . Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s