52 dager igjen…

«Hva har vi?» «Hva blir fortellergrepet?» «Når har vi noe å gå ut med?» «Kan presse følge fotografen? Neppe til Jemen…!» Et lite, men dedikert og utålmodig kommunikasjonsteam er hele tiden «på».

Det første store prosjektmøtet skal gjennomføres med alle fagområdene samlet. Vi er spente… Har utstillingsteamet funnet det gode fortellergrepet? Har de gjort valg som blir utfordrende og morsomme å jobbe med?

Jess! Liv-Astrid, Jessica og Kristin har mye å bringe til torgs.

Bare siden i går ettermiddag er viktige konseptuelle valg gjort, og det nikkes anerkjennende rundt bordet på «Byrommet». Dette kan bli en både flott og sprek utstilling!

Møtet er unnagjort på en knapp time – likevel blir mye drøftet: konseptet og fortellergrepet som er valgt, formidling til barn og unge, presse, sosiale medier, markedsføring, åpning…

Om bare 52 dager skal en hel utstilling og alt som hører med være klart – for tre fredsprisvinnere og et stort publikum.

/ Informasjons- og formidlingssjef Linda Netland /

Reklamer

Om Nobels Fredssenter | Nobel Peace Center

Nobels Fredssenter presenterer Alfred Nobel og fredsprisvinnernes virksomhet, og arbeider for å fremme refleksjon og debatt om temaer knyttet til krig, fred og konfliktløsning. Facebook: Nobels Fredssenter Facebook page in English: Nobel Peace Center Twitter: @Fredssenteret YouTube: http://www.youtube.com/user/NobelPeaceCenter
Dette innlegget ble publisert i Nobels fredspris 2011, Produksjonsmøter og merket med , , , . Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s