Fotograf i farta

Vår fotograf Espen har vært hjemom en snartur. Ett døgn for å være nøyaktig. Etter å ha tilbrakt en hektisk uke sammen med Tawakkul Karman, kom han hjem på fredag kveld, og dro videre til Liberia grytidlig søndag morgen.

På lørdag deltok han på seminaret Drømmesnakk her på Fredssenteret, men innimellom seminarforberedelser, bildevisning og sceneopptreden var det Fredsprisvinnerutstillingen det dreide seg om. Det første medieintervjuet om utstillingen ble tatt sammen med vår direktør Bente i en pause på seminaret, og det er hyppig telefonaktivitet.

Espen sikrer avtaler til Liberiaturen.

Pressebildeutvelgelse pågår.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

«Den telefonen må jeg ta, det er en av fikserne mine!», sier Espen midt i en samtale, strener ut i gangen, går frem og tilbake, noterer intenst og gestikulerer med armene.

Så går vi opp på kontorene våre i tredjeetasje for å velge ut det første pressebildet fra utstillingen. Bloggleserne skal også få se det, så snart vi får gjort det tilgjengelig for media.

Min del av arbeidsdagen er  over, og Espen fortsatte møtet med prosjektkoordinator Jessica ut over kvelden. Det er jo to fredsprisvinnere igjen å ta bilder av. Og under fem uker til utstillingen åpner.

/ Informasjonsrådgiver Kirsti Svenning /

Reklamer

Om Nobels Fredssenter | Nobel Peace Center

Nobels Fredssenter presenterer Alfred Nobel og fredsprisvinnernes virksomhet, og arbeider for å fremme refleksjon og debatt om temaer knyttet til krig, fred og konfliktløsning. Facebook: Nobels Fredssenter Facebook page in English: Nobel Peace Center Twitter: @Fredssenteret YouTube: http://www.youtube.com/user/NobelPeaceCenter
Dette innlegget ble publisert i Nobels fredspris 2011. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s