Vi slår opp telt

Teltet finnes foreløpig bare som modell, men snart kan barna krype inn i det.

Å krype inn i et telt gir en helt egen følelse, men det å bo i telt kan også være en politisk handling!  I snart et år har Karman hatt teltet som sin base på Tahir-plassen i Sana i Jemen.

Inspirert av Martin Luther King – og med en ikke-voldelig demonstrasjonsform – kjemper hun for at president Saleh skal trekke seg.

Da jeg snakket med henne for noen uker siden, for å få på plass en fotoavtale med Espen var hun veldig opptatt av hun aller helst ville bli fotografert i teltet, og hun planla også å sette opp et telt utenfor FN-bygningen.

Nå lager vi et telt i utstillingen. Scenografen vår, Christine, har satt i gang seilmakeren over alle seilmakere på Sørlandet til å sy telt for oss. Og sammen med Karmans telt slår vi også opp et lite Karman-telt for alle barna som kommer for å oppleve utstillingen.

/Utstillingssjef Liv Astrid Sverdrup/

Reklamer

Om Nobels Fredssenter | Nobel Peace Center

Nobels Fredssenter presenterer Alfred Nobel og fredsprisvinnernes virksomhet, og arbeider for å fremme refleksjon og debatt om temaer knyttet til krig, fred og konfliktløsning. Facebook: Nobels Fredssenter Facebook page in English: Nobel Peace Center Twitter: @Fredssenteret YouTube: http://www.youtube.com/user/NobelPeaceCenter
Dette innlegget ble publisert i Nobels fredspris 2011, Tawakkul Karman, Utstillingsdesign. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s