Klokka tikker, tiden går…

Kan noen være vennlige å sørge for at tiden går litt saktere den neste uka? En uke virker noen ganger utrolig kort. Det er travelt i formidlingsavdelingen akkurat nå, og da er det lett å få høye skuldre og høy puls.

Min oppgave nå (i tillegg til å formidle til gruppene som kommer på besøk hver dag) er å sørge for at alle formidlerne og omviserne får nok informasjon om årets fredsprisvinnere og arbeidet deres. Manus må oppdateres og et ressurshefte settes sammen. Ikke minst må det gjøres vurderinger av hvilke historier som skal fortelles. Man kan jo i teorien prate i timevis om disse tre spennende damene. Jeg innser at akkurat det ville være en dårlig idé, selv med våre fantastiske omvisere. Her må det prioriteres.

Fredag 9. desember skal vi arrangere kompetanseheving for alle de ansatte. Da skal blant annet Espen ta oss med på en runde i utstillingen og fortelle om reisene sine den siste måneden. Forhåpentligvis har han en rekke gode historier om de tre fredsprisvinnerne som vi kan videreformidle til publikum. Formidlerne og omviserne skal få ekstra tid til å bli kjent med utstillingen ved å gå litt rundt, se på bildene og ved å lese manuset.

Klokka går dessverre fortsatt like fort som da jeg startet på dette innlegget, så da er det bare å fortsette med manusoppdateringen…

/Formidler Kristin Hanssen/

Om Nobels Fredssenter | Nobel Peace Center

Nobels Fredssenter presenterer Alfred Nobel og fredsprisvinnernes virksomhet, og arbeider for å fremme refleksjon og debatt om temaer knyttet til krig, fred og konfliktløsning. Facebook: Nobels Fredssenter Facebook page in English: Nobel Peace Center Twitter: @Fredssenteret YouTube: http://www.youtube.com/user/NobelPeaceCenter
Dette innlegget ble publisert i Arrangementer, Eksperter, Fotografen, Nobels fredspris 2011 og merket med , , . Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s