En liten stemningsrapport

Snart begynner vi å montere Fredsprisvinnerutstillingen i Galleriet, men akkurat nå er det ganske stille der. Slik det er i utstillingslokaler når en utstilling er tatt ned, og man ikke har begynt å sette opp den neste.

Men helt tomt er det ikke, for i et hjørne sitter utstillingens grafiske designer, Stian Berger, fra Melkeveien Designkontor. Her har han fått en midlertidig kontorplass mens han jobber med de siste rettelsene på det grafiske materialet. I etasjen over sitter Jessica og jeg og leser korrektur. Når vi finner noen feil sender vi filene med kommentarer tilbake til Stian, som retter originalene. Og så sender han nye versjoner til oss, og vi leser igjen.

Stians midlertidige kontor.

Da jeg var nede for å ta noen bilder, satt Christine i et vindu og snakket i telefonen. Hun holder kontakten med leverandørene og passer på at alt som trengs kommer i tide til monteringen.

Utstillingsdesigner Christine Lohre.

Noe har allerede kommet, og er ferdig montert. I ankomsthallen har det blitt feststemning.

Feststemningen inntar Ankomstallen.

/Prosjektmedarbeider Hege Børrud Huseby/

Reklamer

Om Nobels Fredssenter | Nobel Peace Center

Nobels Fredssenter presenterer Alfred Nobel og fredsprisvinnernes virksomhet, og arbeider for å fremme refleksjon og debatt om temaer knyttet til krig, fred og konfliktløsning. Facebook: Nobels Fredssenter Facebook page in English: Nobel Peace Center Twitter: @Fredssenteret YouTube: http://www.youtube.com/user/NobelPeaceCenter
Dette innlegget ble publisert i Nobels fredspris 2011, Produksjonsmøter, Utstillingsdesign og merket med , , , . Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s