Siste hånd på verket!

Første vegg i delen om Tawakkol Karman...ikke helt ferdig, men nesten.

Teltet er slått opp.

Dette er i ferd med å bli Jemen-delen av utstillingen.

Lysdesigneren tilpasser og skrur. Bli lys!

Nå mangler det ikke mye før Fredsprisvinnerutstillingen er klar for både fredsprisvinnere, Nobelkomiteen, journalister og alle slags besøkende.

I går ble tekster og bilder montert. I dag skal lyset settes og den siste finpussen gjøres på de tekniske elementene . Fra å være mørkt og stille har Galleriet gradvis blitt fargerikt og levende. Skjermene med film er på plass, nyhetsfeeden er satt opp, publikumsaktiviteten er klar til bruk, og ikke minst er alle de flotte fotografiene og Christines fotomontager og designelementer oppe.

I dag skal alle småting fikses. Alt søppel må ryddes vekk, alle skjeve bilder må rettes opp, flekker må fjernes og lyset må sitte, for i morgen kommer det journalister fra hele verden.

En smakebit kommer i kveldens Dagsrevy, og Morgennytt på NRK1 sender direkte fra utstillingen 07.25 og 07.55 i morgen tidlig. Følg med!

/Prosjektmedarbeider Hege Huseby/

Reklamer

Om Nobels Fredssenter | Nobel Peace Center

Nobels Fredssenter presenterer Alfred Nobel og fredsprisvinnernes virksomhet, og arbeider for å fremme refleksjon og debatt om temaer knyttet til krig, fred og konfliktløsning. Facebook: Nobels Fredssenter Facebook page in English: Nobel Peace Center Twitter: @Fredssenteret YouTube: http://www.youtube.com/user/NobelPeaceCenter
Dette innlegget ble publisert i Nobels fredspris 2011, Produksjonsmøter, Utstillingsdesign og merket med , , , . Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s