Åtte uker og en utstilling!

I dag er det  nøyaktig åtte uker siden vi fikk vite hvem som ble tildelt årets fredspris, og i dag står utstillingen Sheroes og skinner for pressevisning.

Dagen i dag begynte med at Espen Rasmussen presenterte arbeidet med utstillingen for alle ansatte, og etter det har det vært en jevn strøm av journalister og fotografer i utstillingen.

De åtte ukene har gått fort, utforming av utstillingskonsept og design,  avtaler med de tre fredsprisvinnerne, Espens reiser og billedserier, ekspertmøter, utstillingstekster, oversettelser, redigering av filmer og montering … det er mye som skal klaffe for å få alt ferdig til 10. desember.

Energien fra de tre fredsprisvinnerne har smittet over på alle oss som har jobbet med utstillingen, og nå er vi spente på hva de tre selv synes om utstillingen når de kommer hit på åpningen søndag.

Det er satt av plass til alle Nobelforedragene i utstillingen.

Men allerede i morgen får vi på sett og vis «fasiten» til utstillingen; på Nobelprisutdelingen når Nobelkomiteens leder presenterer de tre, og vinnerne holder sine Nobelforedrag.

De tre Nobelforedragene skal også inn i utstillingen, og først når de er på plass er utstillingen helt klar for åpning.

/Utstillingssjef Liv Astrid Sverdrup/

Om Nobels Fredssenter | Nobel Peace Center

Nobels Fredssenter presenterer Alfred Nobel og fredsprisvinnernes virksomhet, og arbeider for å fremme refleksjon og debatt om temaer knyttet til krig, fred og konfliktløsning. Facebook: Nobels Fredssenter Facebook page in English: Nobel Peace Center Twitter: @Fredssenteret YouTube: http://www.youtube.com/user/NobelPeaceCenter
Dette innlegget ble publisert i Ellen Johnson Sirleaf, Fotografen, Leymah Gbowee, Nobels fredspris 2011, Tawakkul Karman og merket med , , . Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s