Utdrag fra skiftlederrapporten

Lang dag på jobb. Peace at work.

Lang og hektisk dag på Fredssenteret. Dagen startet med Redd Barna fredsprisfest med ca 200 barn i Toghallen og ca 100 voksne på voksenparkering. De fikk besøk av alle de tre fredsprisvinnerne, Kronprinsesse Mette-Marit og ordfører Fabian Stang.

Rett etter konserten var over var det omrigg til overføring av fredsprisseremonien på storskjerm. Vekk med 200 puter, molton og plattinger. Så opp med lerret, prosjektor og ca 150 stoler. Vi ble ferdige akkurat kvart på ett. Det var fullt med folk i Toghallen, Ærestunellen og Ankomsthallen. Det var ca 250 stk som satt rundt på stoler og krakker rundtom under hele seremonien, og mange andre som kom og gikk underveis.

Rett etter seremonien var over stengte vi senteret for omrigg, men butikken måtte vi holde åpen en ekstra time pga handleglade besøkende.

Deretter var det nedrigg i Toghall med fjerning av stoler, lerret og prosjektorer, og åpning av en stor vegg før morgendagens utstillingsåpning.

Rett og slett en fantastisk dag, og takk til alle som var på jobb og hjalp til! 

/Skiftleder Thor Kenneth Maarnes/

Reklamer

Om Nobels Fredssenter | Nobel Peace Center

Nobels Fredssenter presenterer Alfred Nobel og fredsprisvinnernes virksomhet, og arbeider for å fremme refleksjon og debatt om temaer knyttet til krig, fred og konfliktløsning. Facebook: Nobels Fredssenter Facebook page in English: Nobel Peace Center Twitter: @Fredssenteret YouTube: http://www.youtube.com/user/NobelPeaceCenter
Dette innlegget ble publisert i Arrangementer, Ellen Johnson Sirleaf, Leymah Gbowee, Nobels fredspris 2011, Tawakkul Karman. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s