En deilig følelse!

Foto: Charlotte Van Nexmark / Nobels Fredssenter

Og så var disse ufattelig hektiske dagene over!  En utrolig vellykket helg, med besøk av de fantastiske fredsprisvinnerne hele tre ganger. 

Først Redd Barnas fredsprisfest lørdag, så intervjuet med Helen Mirren (flott dame, hun også!) for Nobelkonserten søndag formiddag  – og så utstillingsåpningen med 400 gjester kl. 17.00.

Foto: Charlotte Van Nexmark / Nobels Fredssenter

Veldig godt å se hvor fornøyde prisvinnerne var med utstillingen, både med Espens bilder og hvordan den fremstår visuelt (takk, Christine). Espen holdt en rørende tale til dem, den mannen kan mer enn å ta bilder.

Foto: Charlotte Nexmark / Nobels Fredssenter

Karman-teltet har fått de tre damenes signaturer, og det kjentes godt da vi stengte dørene i går kveld for å gå på konserten. 

Jeg tror publikum kommer til å like utstillingen – den tar deg følelsesmessig, og den gir god informasjon. Mye tyder på at jeg har rett, for køen var lang før åpning i dag!

Mange har vært i arbeid for denne utstillingen i to intense måneder – og prosjektleder Jessica trakk nok et lettelsens sukk da prisvinnerne og Nobelkomiteen takket for seg med et smil.

Og jeg sitter igjen med en deilig følelse: Tusen takk til alle…. og velkommen til dere som vil bli kjent med fredsprisvinnerne gjennom utstillingen om dem!

/Direktør Bente Erichsen/

Om Nobels Fredssenter | Nobel Peace Center

Nobels Fredssenter presenterer Alfred Nobel og fredsprisvinnernes virksomhet, og arbeider for å fremme refleksjon og debatt om temaer knyttet til krig, fred og konfliktløsning. Facebook: Nobels Fredssenter Facebook page in English: Nobel Peace Center Twitter: @Fredssenteret YouTube: http://www.youtube.com/user/NobelPeaceCenter
Dette innlegget ble publisert i Arrangementer, Ellen Johnson Sirleaf, Leymah Gbowee, Nobels fredspris 2011, Tawakkul Karman, Utstillingsdesign og merket med , , , . Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s