EU-eksperter på 1-2-3

Da har utstillingsproduksjonen gjort sitt fraspark, og vi er i gang! I disse dager dreier det seg om å finne riktig konsept for fredsprisvinnerutstillingen om EU.

Spørsmålene er mange: Hva er riktig fokus for en slik utstilling? Hvordan skal vi vise EUs fredsskapende arbeid? Hva vil folk vite om EU og fredsprisen når de kommer hit? Og – vet alle egentlig hva EU er?

For å velge den riktige historien er det nødvendig med riktig kunnskap. På fredag leste vi oss opp på den nye vinneren og oppdaterte de permanente utstillingene våre med EU-informasjon.

Vi fikk også hjelp av Pernille Rieker, Seniorforsker hos NUPI og ekspert på EU. Nå har vi invitert både Rieker og andre som kjenner EU som sin egen bukselomme til et møte der vi skal bli riktig kloke og finne de viktigste og mest spennende fortellingene.

I mellomtiden fortsetter vi å pugge, lese avisartikler og dele lenker for harde livet…

Når utstillingen åpner om åtte uker er vi forhåpentlig propp fulle av EU-kunnskap og mer enn klare for å dele den videre!

// Jessica Angstreich, prosjektkoordinator //

Om Nobels Fredssenter | Nobel Peace Center

Nobels Fredssenter presenterer Alfred Nobel og fredsprisvinnernes virksomhet, og arbeider for å fremme refleksjon og debatt om temaer knyttet til krig, fred og konfliktløsning. Facebook: Nobels Fredssenter Facebook page in English: Nobel Peace Center Twitter: @Fredssenteret YouTube: http://www.youtube.com/user/NobelPeaceCenter
Dette innlegget ble publisert i Eksperter, EU, Nobels fredspris 2012, Produksjonsmøter og merket med , , , , , , . Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s