Fra null til gull

Det er vel knapt noe annet museum i verden som lager en utstilling på åtte uker! Museumsnytt synes denne prosessen er interessant, og har ryddet plass til en artikkel av vår utstillingssjef Liv-Astrid om hvordan denne og tidligere utstillinger er blitt til.

«Det er spennende å sitte i Rådhuset og lytte til Nobelforedraget med innholdet i utstillingen i bakhodet,» skriver vår utstillingssjef Liv Astrid i siste utgave. Og hun fortsetter: «Selv om vi har full redaksjonell frihet i arbeidet med utstillingen oppleves det likevel som viktig at utstillingen “treffer” i forhold til fredsprisvinnernes egne ord.»

Det er bare få dager igjen til utstillingen åpner. Lurer du på hvordan arbeidet med fredsprisvinnerutstillingen gjøres?

Her er artikkelen «Fra null til gull på åtte uker«.

//Linda Netland, informasjons- og formidlingssjef //

Om Nobels Fredssenter | Nobel Peace Center

Nobels Fredssenter presenterer Alfred Nobel og fredsprisvinnernes virksomhet, og arbeider for å fremme refleksjon og debatt om temaer knyttet til krig, fred og konfliktløsning. Facebook: Nobels Fredssenter Facebook page in English: Nobel Peace Center Twitter: @Fredssenteret YouTube: http://www.youtube.com/user/NobelPeaceCenter
Dette innlegget ble publisert i Eksperter, Ellen Johnson Sirleaf, EU, Formidling, Fotografen, Leymah Gbowee, Nobels fredspris 2011, Nobels fredspris 2012, Produksjonsmøter, Tawakkul Karman, Utstillingsdesign. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s