Pugging i bøttetkottet

I skrivende stund går et titalls eksemplarer av det helt ferske omvisermanuset gjennom printeren. Hver gang vi åpner en ny utstilling må nye manus skrives. Et manus på norsk, et på engelsk samt et par ressurshefter med utstillingstekster og ekstra informasjon. Hei hvor det går!

Kristin

I morgen skal vi ta imot de aller første skoleklassene etter åpningen. Det er alltid like spennende å se hvilke reaksjoner vi får. Årets pris har fått mye oppmerksomhet og meningene er definitivt delte, så vi får nok litt å bryne oss på.

Utfordringen akkurat nå er å finne et rolig sted hvor det går an å lese manusene i stillhet for å forberede morgendagens besøk. Det er nemlig mye som skal gjøres klart til kveldens åpning. Høye stemmer og lyden av føtter som løper er ikke forenlig med manuspugging. Bøttekottet neste!

// Kristin Hanssen, formidler //

Reklamer

Om Nobels Fredssenter | Nobel Peace Center

Nobels Fredssenter presenterer Alfred Nobel og fredsprisvinnernes virksomhet, og arbeider for å fremme refleksjon og debatt om temaer knyttet til krig, fred og konfliktløsning. Facebook: Nobels Fredssenter Facebook page in English: Nobel Peace Center Twitter: @Fredssenteret YouTube: http://www.youtube.com/user/NobelPeaceCenter
Dette innlegget ble publisert i Arrangementer, EU, Formidling, Nobels fredspris 2012, Produksjonsmøter. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s