I startgropen

EU-hagen-13

Hvem skal erstatte EU på skjermen i Nobels hage?
Foto: Johannes Granseth / Nobels Fredssenter

Spenningen er til å ta og føle på! Fredag klokken 11.00 får vi vite hvem som får Nobels fredspris. 259 nominerte er rekord, hva blir komiteens valg i år? Vil de fokusere på menneskerettigheter, på en enkeltkonflikt, vil de trekke frem en spesiell region? Blir det en organisasjon eller en eller flere enkeltpersoner?

Hele huset står i startgropen, for ved midnatt samme dag skal alle digitale installasjoner være korrigert, arbeidet med fredsprisvinnerutstillingen påbegynnes – og Nobels Fredssenter forbereder åpen dag på lørdag med blant annet Thorbjørn Jaglands foredrag om årets fredsprisvinner.

11. desember blir fredsprisvinnerutstillingen tradisjonen tro åpnet av fredsprisvinneren, det gleder vi oss til, det er en av årets viktigste dager for oss!

Så det går slag i slag på Nobels Fredssenter. For bare to uker siden åpnet vi megasuksessen Hva spiser verden? med publikumsrekord så langt.

Men nå altså: Vi venter på fredagen!

//Bente Erichsen, direktør//

Reklamer

Om Nobels Fredssenter | Nobel Peace Center

Nobels Fredssenter presenterer Alfred Nobel og fredsprisvinnernes virksomhet, og arbeider for å fremme refleksjon og debatt om temaer knyttet til krig, fred og konfliktløsning. Facebook: Nobels Fredssenter Facebook page in English: Nobel Peace Center Twitter: @Fredssenteret YouTube: http://www.youtube.com/user/NobelPeaceCenter
Dette innlegget ble publisert i Nobels fredspris 2013 og merket med , , . Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s