Helt tett på OPCW

Utstillingsteamet fikk sist uke muligheten til å komme helt tett på OPCW. I løpet av en intens dag i Haag i Nederland besøkte vi både hovedkvarteret og lokalene hvor lager og laboratorier ligger.

DSC00768DSC00774Som førstereisgutt i fredsprisvinnerutstillingssammenheng var dette mitt første møte med en nyutnevnt fredsprisvinner. Det som slo meg var gleden vi møtte på alle nivåer i organisasjonen. Fra resepsjonisten som konkluderte med at det å få beskjeden om at de hadde fått prisen var verdt alle de årene hun hadde jobbet med OPCW, til dresskledde menn som var overveldet over at noen faktisk skulle lage en utstilling om en organisasjon som nesten ingen kjente til bare noen uker tidligere.

DSC00797

DSC00789DSC00824Selv om organisasjonen arbeider med kjemiske våpen som vi forbinder med grusomhet og krig, var de menneskene vi møtte glade og genuint engasjerte i det arbeidet som de gjør.

Denne stoltheten håper jeg vi kan ha med oss hjem og får vist til vårt publikum.

DSC00814

 

DSC00852

// Erik Kaspartu, prosjektleder i utstillingsavdelingen //

Om Nobels Fredssenter | Nobel Peace Center

Nobels Fredssenter presenterer Alfred Nobel og fredsprisvinnernes virksomhet, og arbeider for å fremme refleksjon og debatt om temaer knyttet til krig, fred og konfliktløsning. Facebook: Nobels Fredssenter Facebook page in English: Nobel Peace Center Twitter: @Fredssenteret YouTube: http://www.youtube.com/user/NobelPeaceCenter
Dette innlegget ble publisert i Nobels fredspris 2013, OPCW, Produksjonsmøter, Utstillingsdesign. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s