Nobeldagene nærmer seg

I dag har første stormøte om årets fredsprisfeiring av Kailash Satyarthi og Malala Yousafzai vært avholdt på Nobelinstituttet.

Da samles alle som har ansvar for akkreditering, internasjonal presse, logistikk, program og gjennomføring av desemberdagene. Målet er koordinering, og å opprette kontakt med enkeltpersoner som ikke har vært med før, og sørge for at småting som knirket i fjor blir korrigert i år.

Geir Lundestad leder nå sin siste fredsprisplanlegging, og tar som alltid hjertelig imot Fredssenter-ansatte. I dag var det arrangementskoordinator Thor-Kenneth Maarnes, arrangementsansvarlig Lisa Tennevoll Jensen og informasjonsrådgiver Kirsti Svenning som var på besøk.

Geir Lundestad leder nå sin siste fredsprisplanlegging, og tar som alltid hjertelig imot Fredssenter-ansatte. I dag var det arrangementskoordinator Thor-Kenneth Maarnes, arrangementsansvarlig Lisa Tennevoll Jensen og informasjonsrådgiver Kirsti Svenning som var på besøk.

I tillegg til oss tre fra Nobels Fredssenter, samler Geir Lundestad og hans kjernestab på Nobelinstituttet representanter fra politiet, UD, Rådhuset og NRK til dette møtet. Det er en effektiv og erfaren gjeng som sitter rundt bordet, og det ble planlagt både befaringer og oppfølging av ting som trengs å ses på en ekstra gang.

For Fredssenterets del er det særlig det å få alle gjester til og fra arrangementene som de skal som er en ny utfordring for året, for Rådhusplassen har jo nå en busstrasé over seg, og vi har en byggeplass bak og rundt bygget som gjør at det ikke går an å parkere her. Men vi har løst logistikkutfordringer før, og gjør det i år også.

Presseakkreditteringen er blitt åpnet, og det ble rapportert om bra pågang allerede.

Med fem uker igjen er det bare å brette opp ermene og for alvor sette i gang med finprogrammeringen og detaljene.

//Kirsti Svenning, informasjonsrådgiver//

Om Nobels Fredssenter | Nobel Peace Center

Nobels Fredssenter presenterer Alfred Nobel og fredsprisvinnernes virksomhet, og arbeider for å fremme refleksjon og debatt om temaer knyttet til krig, fred og konfliktløsning. Facebook: Nobels Fredssenter Facebook page in English: Nobel Peace Center Twitter: @Fredssenteret YouTube: http://www.youtube.com/user/NobelPeaceCenter
Dette innlegget ble publisert i Arrangementer, Fredsprisutstilling, Malala Yousafzai, Nobels fredspris 2014. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s