Miniutstilling til våre sponsorer

Fredsprisutstillingen 2014 Malala og Kailash begynner å ta form i Fredssenterets største utstillingsrom. I år, som tidligere, lages det en miniversjon av utstillingen for noen av sponsorene våre. 

ABB og Telenor har bestilt en versjon til sine hovedkontor i Oslo. Telenor  sender i tillegg miniutstillingen ut til sine kontorer i Bangkok, Dhaka, Kuala Lumpur og Islamabad.

Illustrasjon sponsorutst

Illustrasjon av utstillingen sponsorene får vise frem.

Miniversjonen av Fredsprisutstillingen ankommer sponsorene slik at den kan monteres og stå klar til Nobelseremonien i Rådhuset begynner den 10. desember. På den måten får sponsorene ta del i feiringen av årets vinnere.

Vi er takknemlige for at våre hovedsponsorer og partnere deler vårt engasjement for vårt program hele året, men det er særlig hyggelig rundt Nobeldagene i desember.

Vi åpner Fredsprisutstillingen 2014 Malala og Kailash på Nobels Fredssenter 11. desember sammen med Hydro, og har blant annet invitert gjester fra ABB, Telenor og Norges Fotballforbund samt øvrige samarbeidspartnere og gjester til det.

Med miniutstillinger plassert rundt omkring i verden så får vi også invitert med oss ansatte på de ulike kontorene i feiringen.

// Inger Marie Bø, Markeds- og sponsorsjef //

Reklamer

Om Nobels Fredssenter | Nobel Peace Center

Nobels Fredssenter presenterer Alfred Nobel og fredsprisvinnernes virksomhet, og arbeider for å fremme refleksjon og debatt om temaer knyttet til krig, fred og konfliktløsning. Facebook: Nobels Fredssenter Facebook page in English: Nobel Peace Center Twitter: @Fredssenteret YouTube: http://www.youtube.com/user/NobelPeaceCenter
Dette innlegget ble publisert i Fredsprisutstilling, Nobels fredspris 2014 og merket med , , . Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s