En smakebit av Fredsprisutstillingene 2005 – 2013

I år er det tiende gang Nobels Fredssenter lager fredsprisutstilling. Og da kan man faktisk se tilbake på en hel rekke med unike fotoserier, og ikke minst mennesker. Oppdraget med å ta bilder av fredsprisvinnerne har vært en spennende jobb for de dyktige fotografene som har blitt utnevnt.

modul_jubileumsuts

Bildet viser hvordan modulene i utstillingen vil se ut. Hver fredsprisutstilling vil ha en slik modell. Foto: Bolt designstudio / Frøystad+Klock

Til tross for praktiske omstendigheter som ofte kan kreve et kaldt hode og optimistisk innstilling, har de portrettert fredsprisvinnerne med varme, skjønnhet og med sitt eget kunstneriske preg.

Vi skal nå samle smakebiter fra alle fredsprisutstillingene våre, og har gleden av å ønske velkommen til en jubileumsutstilling fra 12. desember. Og har du ikke anledning til å se utstillingen på Nobels Fredssenter, kan sjansen by seg andre steder fra høsten av, når vi planlegger å sende utstillingen på turné.

De dyktige designerne i Bolt designstudio og Frøystad+Klock utformer en vakker og funksjonell vandreutstilling som vi ser frem til å dele med publikum.

//Jessica Angstreich, prosjektleder//

Reklamer

Om Nobels Fredssenter | Nobel Peace Center

Nobels Fredssenter presenterer Alfred Nobel og fredsprisvinnernes virksomhet, og arbeider for å fremme refleksjon og debatt om temaer knyttet til krig, fred og konfliktløsning. Facebook: Nobels Fredssenter Facebook page in English: Nobel Peace Center Twitter: @Fredssenteret YouTube: http://www.youtube.com/user/NobelPeaceCenter
Dette innlegget ble publisert i Nobels fredspris 2014 og merket med , . Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s